10/11/2012

NFPH inviterer til temakveld



FRA PSYKIATRI TIL PSYKISK HELSEARBEID

-      Hvilke visjoner skal NFPH ha for psykisk helsefeltet?


Styret i NFPH ønsker alle medlemmer velkommen til temakveld med felles refleksjon rundt ovennevnte tema. Du er også velkommen hvis du ikke er medlem, men vurderer å engasjere deg i NFPH.

Tid: Tirsdag 13. november fra kl 18:00 og utover

Sted: PIO senteret, Hammersborg Torg 3, Oslo


Vi har vært så heldige å få Anne-Grethe Skjerve og Tore Dag Bøe til å innlede kvelden. Anne-Grethe jobber ved Bærum DPS og er leder for Samhandlingsteamet i Bærum, i tillegg er hun ansatt i redaksjonen til Tidsskrift for psykisk helsearbeid. Tore Dag er stipendiat ved Universitetet i Agder, og er også ansatt i redaksjonen til Tidsskrift for psykisk helsearbeid. Begge to har lang og allsidig erfaring innen fagfeltet psykisk helsearbeid.
Etter innledning er ordet fritt! Vi håper at vi kan tenke høyt sammen og i fellesskap finne frem til noen visjoner for foreningens videre arbeid for å fremme psykisk helsearbeid. Sammen har vi en viktig jobb å gjøre!

Vi serverer pizza og mineralvann. Av hensyn til matbestilling, ønsker vi å vite omtrent hvor mange som kommer. Vi ser derfor helst at du melder deg på ved å  sende en kort mail til nfphforening@yahoo.no innen 31.10, men alle er velkommen, også uten forhåndspåmelding.

Temakvelden og serveringen er gratis.


Hjertelig velkommen!
Del:

10/09/2012

- Regjeringen vil ikke helt ratifisere FN-konvensjon om funksjonshemmede

ICJ-Norge skriver om regjeringens forhold til konvensjonen om funksjonshemmedes rettigheter, CRPD: 

"Regjeringens forslag innebærer ... at Norge skal ta forbehold på vesentlige punkter overfor FN, slik at kjernen i konvensjonen i realiteten ikke ratifiseres med hensyn til rettighetene til personer med psyko-sosiale funksjonshemninger."
Del:

Abonner på kommentarer

Bli medlem!




Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE