4/16/2013

Ny mailadresse

NFPH har fått ny mailadresse. Fra nå av kan vi nås på nfph@outlook.com.

Ta kontakt om du har spørsmål om medlemsskap, om aktiviteter i foreningen eller om du har forslag til saker vi kan engasjere oss i!
Del:

Informasjon til medlemmene

Til dere som er medlemmer i NFPH, eller som vil melde dere inn:

Fra 1. januar i år har Universitetsforlaget overtatt faktureringen av medlemmene. Når dere mottar en faktura fra Universitetsforlaget, betyr dette derfor ikke at dere blir avkrevd abonnementsavgift for Tidsskrift for psykisk helsearbeid i tillegg til medlemskontingent. Det er rett og slett fakturaen for medlemsskapet som nå sendes fra Universitetsforlaget.

Det kan imidlertid være klokt å kontrollere at beløpet stemmer, for sikkerhets skyld: Vanlige medlemmer skal betale kr. 550, mens student/honnør betaler kr. 400.

Dersom det skulle være spørsmål omkring dette, ta gjerne kontakt med oss på nfph@outlook.com, eller (dersom det gjelder konkrete spørsmål om fakturaen) Universitetsforlaget på abonnement@universitetsforlaget.no.
Del:

4/15/2013

Etterlyser satsing på samarbeidsbasert forskning

- Det er skuffende at Forskningsrådet og Rådet for psykisk helse arrangerer «Forskning nytter»-konferansen
uten at temaet samarbeidsbasert forskning, eller presentasjon av aktuelle prosjekter fra samarbeidsbasert forskning står på programmet.

Det sier Siv Helen Rydheim, student på videreutdanning for samarbeidsbasert forskning innen psykisk helse ved Høgskolen i Buskerud (HiBU).

Såpass provosert ble Rydheim at hun fikk med seg medstudenter og sendte brev til Helse- og omsorgsdepartementet med oppfordring om at samarbeidsbasert forskning nå må settes på dagsorden i de tradisjonelle forskningsmiljøene og i Norges Forskningsråd.

Les artikkelen "Etterlyser mer forpliktende satsing på samarbeidsbasert forskning" på Erfaringskompetanse.no.
Del:

Ny bok: Makt og avmakt. Etiske perspektiver på psykisk helse



Den nye boka Makt og avmakt. Etiske perspektiver på psykisk helse er et tverrfaglig bidrag til diskusjonen om hva slags psykisk helsearbeid vi har og ønsker å ha i et nordisk demokrati. Boka er redigert av Terje Mesel og Paul Leer-Salvesen.

Gå til forlagets nettsted for å se innholdsfortegnelsen.
Del:

4/09/2013

Forskernettverk kritiserer konferanse

Hvordan er det mulig med standarder når alle politiske målsettinger understreker at mennesker som strever med livene sine selv skal være med og vurdere hva som er den beste hjelpen? undrer medlemmer av forskernettverket for sosiokulturelle perspektiver på psykisk helse, som i en kronikk på forskning.no kritiserer konferansen Forskning nytter for å ha en slagside. Helseminister Jonas Gahr Støres konferanseinnlegg representerte ett av få unntak til etablerte sannheter, skriver forskernettverket i kronikken "Nytter forskning i psykiatrien?".
Del:

Abonner på kommentarer

Bli medlem!




Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE